The main purpose of the reform is to gain quality in the interior spaces as well as rehabilitating the degraded status of the housing. The ground floor will be higher with free height above the living room to the top. The attic will be accessible and livable.

The ground floor will have an entrance hall, a reading area, a studio, the staircase, an open space as living-dining room, the kitchen and the toilet. The space under the roof will contain the main room with two big wardrobes generated against the slope roof skirts. The basement will incorporate the laundry and the utility room.

  • 01_CJ

    01_CJ

  • 02_CJ

    02_CJ

  • 03_CJ

    03_CJ

  • 04_CJ

    04_CJ

  • 05_CJ

    05_CJ

  • 06_CJ

    06_CJ

  • 07_CJ

    07_CJ

  • 08_CJ

    08_CJ

  • 09_CJ

    09_CJ

  • 10_CJ

    10_CJ

  • 11_CJ

    11_CJ

  • 13_CJ

    13_CJ

  • 14_CJ

    14_CJ

  • 15_CJ

    15_CJ

  • 16_CJ

    16_CJ

  • 17_CJ

    17_CJ

  • 18_CJ

    18_CJ

  • 19_CJ

    19_CJ