The solution meets the requirements of the Accommodation Schedule, with the Healthcare and Administrative areas being located in two separate buildings providing a bioclimatic answer to the environmental conditions of Salamanca.

Two storeys above ground and a basement, with the greater part of the scheme on the ground floor level. The highly organised layout of the circulation and Healthcare facilities allows the public to naturally find their way around the buildings. The central core area between the functional areas and the well lit interior space is totally flexible.

The organised layouts are oriented to provide the best environmental conditions, together with controlled sun protection cladding systems, in the aim to reduce energy consumption.

Co-authors:

Mariano Cuevas, Daniel H. Nadal

  • 02

    02

  • 03

    03

  • 04

    04

  • 05

    05

  • 06

    06

  • 07

    07